Hassan Ntambi

Transporteur

Kampala, Oeganda

Ontvangen
€650,- van de benodigde €650,-
Hoera!
Hassan Ntambi heeft genoeg donaties ontvangen voor een Bullfrox! Wil je andere ondernemers helpen door te doneren?

Mijn naam is Hassan Ntambi, ben getrouwd en heb 2 kinderen. We huren een klein huis met een slaapkamer en een woonkamer. Mijn vrouw gebruikt de woonkamer ook als kapsalon. Ik ben boda rijder. Sinds enige tijd rijd ik met een Bullfrox en ben er erg blij mee. Omdat ik meer kan vervoeren is ons maandelijkse inkomen er op vooruit gegaan. Zelfs als ik geen klanten heb, kan ik er op uit om water te vervoeren en te verkopen. In de buurt waar ik woon is water schaars en mensen kopen van degene die het brengt. Er zijn dagen dat ik nu het dubbele verdien van wat ik zonder Bullfrox per dag verdiende. Een vriend van mij zou ook graag een Bullfrox willen hebben. Hij vroeg me zelf of ik de mijne niet voor 2 dagen in de week kon uitlenen.

Or read about one of these entrepeneurs

Wil jij nog meer goed-nieuws-verhalen lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse online nieuwsbrief en ontvang de mooiste verhalen over de ontwikkeling van onze fabriek in Oeganda, de Oegandese ondernemers en hun gezinsleven en de ontwikkelingen van onze stichting hier in Nederland.

Help ook mee!

Stichting Carry On investeert in mensen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil tussen stilstand of vooruitgang. Kom daarom in beweging en help vandaag nog een ondernemer in Oeganda op weg.

Doneer direct