Jerald Kigongo

Boda rijder

Kampala, Oeganda

Ontvangen
€650,- van de benodigde €650,-
Hoera!
Jerald Kigongo heeft genoeg donaties ontvangen voor een Bullfrox! Wil je andere ondernemers helpen door te doneren?

Ik ben een boda rijder en heet Jerald Kigongo. Mijn vrouw verkoopt bananen en zoete aardappelen op de markt. We wonen nogal uit de buurt en daarom help ik mijn vrouw met het brengen van de producten naar de markt. Ik gebruik daarvoor een Bullfrox. Eerder was ik testrijder voor Bullfrox, maar nu bezit ik zelf een. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven. Het lukt me om meer te verdienen. Voor een flinke vracht moest ik eerder 3 of 4 keer rijden. Nu kan ik in een rit veel meer meenemen. Het rijdt ook veel veiliger. Eerder vervoerde ik de goederen achterop de buddyseat. Soms zat ik helemaal naar voren en kon ik de motor amper onder controle houden. Nu laad ik de goederen in de Bullfrox, zit ik comfortabel en kan ik de motor prima besturen. Mijn boda achter een Bullfrox rijdt erg goed. Ben erg dankbaar voor deze carrier.

Or read about one of these entrepeneurs

Wil jij nog meer goed-nieuws-verhalen lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse online nieuwsbrief en ontvang de mooiste verhalen over de ontwikkeling van onze fabriek in Oeganda, de Oegandese ondernemers en hun gezinsleven en de ontwikkelingen van onze stichting hier in Nederland.

Help ook mee!

Stichting Carry On investeert in mensen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil tussen stilstand of vooruitgang. Kom daarom in beweging en help vandaag nog een ondernemer in Oeganda op weg.

Doneer direct