Kom ook in actie voor Bullfrox.

Wij helpen ondernemers op weg! Help jij ons? Kom dan in actie! Alle initiatieven, groot en klein, zijn belangrijk. Jong of oud, iedereen kan in actie komen: ga je met pensioen, ben je jarig of doe je mee aan een sportief evenement? Geld inzamelen kan overal! Heb je hiervoor promotiemateriaal nodig? Wij helpen je graag!

Organiseer een toertocht

Ben jij, net als de ondernemers in Oeganda, dol op motoren? Organiseer dan een motortoertocht. Laat iedere deelnemer bijdragen. Creëer vaste plekken waar je koffie verkoopt en sluit af met een naborrel, waar mensen kunnen bijdragen. Zo heb jij en iedereen die aansluit een leuke dag en help je de ondernemer in Oeganda verder op weg!

Online actie

Ook online kun je een actie opzetten. Denk bijvoorbeeld aan een online challenge (als de Ice Bucket challenge) of een TikTok-filmpje, waarbij mensen een bijdrage kunnen leveren aan onze stichting. Zo haal je in een handomdraai geld op voor Stichting Carry On – Bullfrox.

Jouw logo op een Bullfrox

Wil jij als ondernemer in actie komen, door zelf te sponsoren? Dat kan uiteraard! Je kunt bijvoorbeeld voor een mooi bedrag jouw logo op onze Bullfrox laten plaatsen. Dit kan aan op de voorkant en op de zijkant van de laadbak.

Wil je hier meer over weten? Of heb je zelf ook een goed idee hoe je de boda rijders in Oeganda kunt helpen? Laat het ons weten. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.

Wil jij nog meer goed-nieuws-verhalen lezen?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse online nieuwsbrief en ontvang de mooiste verhalen over de ontwikkeling van onze fabriek in Oeganda, de Oegandese ondernemers en hun gezinsleven en de ontwikkelingen van onze stichting hier in Nederland.

Help ook mee!

Stichting Carry On investeert in mensen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil tussen stilstand of vooruitgang. Kom daarom in beweging en help vandaag nog een ondernemer in Oeganda op weg.

Doneer direct